Ouder- en Kind team op de basisschool

In Amsterdam is aan iedere school een Ouder- en Kind team verbonden. Heb je vragen over de opvoeding, het opgroeien of de ontwikkeling van jouw kind? Dan kan je altijd terecht bij de ouder- en kind adviseur Rodin van Oudheusden of de jeugdarts of jeugdverpleegkundige van het Ouder- en Kind team. Zij zijn onafhankelijk van school.

Vragen kunnen gaan over je kind (bijvoorbeeld eten, slapen, pesten, druk of juist teruggetrokken) of de gezinssituatie (denk aan verlies, scheiding of ruzie). Loop eens binnen bij ouder- en kind adviseur Naoual el Abbadi, of maak een afspraak op school of een andere plek in de wijk. Samen kijk je dan wat er speelt en wat bij jullie past. Wil je informatie en advies? Gesprekken of begeleiding van de jeugdpsycholoog, misschien een training voor kind of ouder? Via de IB'er op school kunt u in contact komen.

Algemene adresgegevens OKT:

Ouder en kind team De Aker & Nieuw Sloten, De Kikker

OKT - Schoolgezondheidsonderzoeken op school

Ieder jaar biedt de jeugdgezondheidszorg van het Ouder- en Kindteam ondersteuning aan ouders op het gebied van de gezondheid en ontwikkeling van de kinderen op school. Ouders krijgen hier tijdig informatie over. Voor vragen over de ontwikkeling en gezondheid van je kind ben je welkom bij: jeugdverpleegkundige: