Kennismaken met De Mijlpaal

Voor nieuwe ouders die een school zoeken voor hun kind zijn er informatiemiddagen. Zo kunt u nog een betere keuze maken voor de toekomstige school van uw kind. De middag wordt georganiseerd op onze locatie Anderlechtlaan 1, t.o. het winkelcentrum Belgiëplein en wordt gegeven door onze directeur Bas van der Geest. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een beeld van het onderwijs op De Mijlpaal, een rondleiding en ontvangt u onze informatiekalender. 

Omdat deze bijeenkomsten gericht zijn aan de ouders, is ons enige verzoek om oppas te regelen voor uw kind(eren). Voor deze bijeenkomsten dient u zich aan te melden, zodat wij van te voren weten hoeveel ouders wij kunnen verwachten. Wij stellen het zeer op prijs wanneer u onderstaande gegevens in de aanmeldingsmail vermeld:

  • GSM nummer ouder(s).
  • Naam en geboortedatum van uw kind.

 (u kunt verzekerd zijn dat wij met deze gegevens vertrouwelijk omgaan). 

Na aanmelding voor een bijeenkomst ontvangt u een bevestiging hiervan. 

In tijden van Corona en de daarbij behorende maatregelen werden de bijeenkomsten online gehouden. Gelukkig kon de laatste bijeenkomst van 5 oktober jl. weer fysiek gehouden worden.  

U kunt zich hiervoor aanmelden via: mijlpaal.administratie@askoscholen.nl. 

Helaas is de eerstvolgende informatie middag (8 februari) weer online. Na aanmelding krijgt u een week van te voren een uitnodiging van onze directeur om de bijeenkomst digitaal te kunnen bij wonen. De rondleiding in school kan alleen individueel op afspraak plaatsvinden.  

Informatiemiddagen

De bijeenkomsten starten op onze locatie Anderlechtlaan 1 op:

  • dinsdag 8 februari 2022 (online) - tijd: 13.30-15.00 uur

We willen de bijeenkomsten weer fysiek gaan organiseren, om dit te kunnen doen willen per bijeenkomst niet meer dan 4 gezinnen ontvangen. Daarom hebben wij de laatste informatiemiddagen verspreid over 4 dagen, n.l.: 

  • dinsdag 10 mei 2022 (voorlopig fysiek) - tijd: 13.30-15.00 uur (max. 4 gezinnnen)
  • woensdag 11 mei 2022 (voorlopig fysiek) - tijd: 10.00-11.30 uur (max. 4 gezinnen)
  • dinsdag 17 mei 2022 (voorlopig fysiek) - tijd: 13.30-15.00 uur (max. 4 gezinnen)
  • woensdag 18 mei 2022 (voorlopig fysiek) - tijd: 10.00-11.30 uur (max. 4 gezinnen)

Aanmelden

Als een kind vier jaar is, kan het naar de basisschool. Op alle Amsterdamse basisscholen gaat het registreren en het toedelen van de plaatsen op dezelfde wijze. 

Lees meer over aanmelden