Kennismaken met De Mijlpaal

Voor nieuwe ouders die een school zoeken voor hun kind zijn er informatiemiddagen. Zo kunt u nog een betere keuze maken voor de toekomstige school van uw kind. De middag wordt georganiseerd op onze locatie Anderlechtlaan 1, t.o. het winkelcentrum Belgiëplein en zal verzorgd worden door onze directeur Bas van der Geest samen met de onderbouw coördinator Thom van Dongen. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een beeld van het onderwijs op De Mijlpaal, een rondleiding en ontvangt u onze informatiekalender. 

Omdat deze bijeenkomsten gericht zijn aan de ouders, is ons enige verzoek om oppas te regelen voor uw kind(eren). Voor deze bijeenkomsten dient u zich aan te melden, zodat wij van te voren weten hoeveel ouders wij kunnen verwachten. Dit heeft mede te maken met de Coronacrisis, zo kunnen wij dit veilig op gepaste afstand organiseren. Wij stellen het zeer op prijs wanneer u onderstaande gegevens in de aanmeldingsmail vermeld:

  • GSM nummer ouder(s).
  • Naam en geboortedatum van uw kind.

 (u kunt verzekerd zijn dat wij met deze gegevens vertrouwelijk omgaan). 

U kunt uw aanmelden via: mijlpaal.administratie@askoscholen.nl. 

Informatiemiddagen

Locatie Anderlechtlaan 1, Tijd: 13.30-15.00 uur. Op onderstaande data is er een informatiemiddag gepland:

  • dinsdag 06 oktober 2020
  • dinsdag 09 februari 2021
  • dinsdag 11 mei 2021

 

Aanmelden

Als een kind vier jaar is, kan het naar de basisschool. Op alle Amsterdamse basisscholen gaat het registreren en het toedelen van de plaatsen op dezelfde wijze. 

Lees meer over aanmelden