Kennismaken met De Mijlpaal

Voor nieuwe ouders die een school zoeken voor hun kind zijn er informatiemiddagen. Zo kunt u nog een betere keuze maken voor de toekomstige school van uw kind. De middag wordt georganiseerd op onze locatie Anderlechtlaan 1, t.o. het winkelcentrum Belgiëplein en wordt gegeven door onze directeur Bas van der Geest en de specialist jonge kind Thom van Dongen. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een beeld van het onderwijs op De Mijlpaal, een rondleiding en ontvangt u onze informatiekalender. 

Omdat deze bijeenkomsten gericht zijn aan de ouders, is ons enige verzoek om oppas te regelen voor uw kind(eren). Voor deze bijeenkomsten dient u zich aan te melden, zodat wij van te voren weten hoeveel ouders wij kunnen verwachten. Dit heeft mede te maken met de Coronacrisis, zo kunnen wij dit veilig op gepaste afstand organiseren. Wij stellen het zeer op prijs wanneer u onderstaande gegevens in de aanmeldingsmail vermeld:

  • GSM nummer ouder(s).
  • Naam en geboortedatum van uw kind.

 (u kunt verzekerd zijn dat wij met deze gegevens vertrouwelijk omgaan). 

In tijden van Corona hebben wij de bijeenkomsten online gehouden. Na aanmelding voor een bijeenkomst zult u een bevestiging en t.z.t. een uitnodiging ontvangen. Zoals het er nu naar uitziet, zal de eerste informatiemiddag van 05 oktober 2021 online plaatsvinden. 

U kunt uw aanmelden via: mijlpaal.administratie@askoscholen.nl. 

Informatiemiddagen

Locatie Anderlechtlaan 1, Tijd: 13.30-15.00 uur. De informatiemiddagen staan gepland op:

  • dinsdag 5 oktober 2021
  • dinsdag 9 februari 2022
  • dinsdag 10 mei 2022

Aanmelden

Als een kind vier jaar is, kan het naar de basisschool. Op alle Amsterdamse basisscholen gaat het registreren en het toedelen van de plaatsen op dezelfde wijze. 

Lees meer over aanmelden