Ouderportaal De Mijlpaal

Wij maken gebruik van het Ouderportaal vanuit ons leerling administratiesysteem ParnasSys. Hierin kunnen ouders inzage krijgen over:
• Toets resultaten van hun kind(eren)
• Persoonlijke gegevens zoals: Adres, 06 nummer, huisarts en noodnummers

Hoe kunt u inloggen?

Als u van het portaal gebruik wilt maken, moet u zelf een e-mail sturen naar: mijlpaal.ouderportal@askoscholen.nl. Wilt u in dit mailtje de voornaam, de achternaam en de geboortedatum van uw oudste kind bij ons op school vermelden. Dit ter controle. Het door u gebruikte e-mailadres wordt in ons systeem genoteerd om met u te communiceren. U ontvangt eerst een melding die u moet fiatteren, zodat wij zeker weten dat het e-mailadres van u is. Daarna ontvangt u van onze administratie een mailtje met de gebruikersnaam, het wachtwoord en het webadres van de beveiligde inlog.

Toelichting toets resultaten

U kunt de CITO toets resultaten van uw kind inzien. De scores worden in een kleur en een letter aangegeven. Het gaat uitsluitend om landelijk genormeerde toetsen en niet om de toetsen uit onze methodes.

Let wel: Het toets gedeelte wordt voor de ouders gesloten tijdens de afname van de toetsen. Na de toetsweken zal dit gedeelte weer opengesteld worden.